Christianshavnermilen 2024

Praktisk forud for løbet

Senest opdateret 29. marts 2024.

Ruten: Etableringen af opera-parken betyder, at den sædvanlige rute forbi selve operaen ikke længere er tilgængelig, så ruten er justeret en smule (samme som 2023). Ruten kan ses her, men der er selvfølgelig også vejvisere/skilte på ruten.

Startnummer: Startnumre skal afhentes ved løbsstart (husk at møde i god tid). Løbere der er tilmeldt hele serien, skal benytte samme startnummer til alle løb.

Hvis man ønsker at få udleveret nummer forud for løbet, kan nummer afhentes på Tårnby Stadion, Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup, enten torsdag 4. april kl. 17.00-18.00, fredag den 5. april kl. 16.00-17.00 eller lørdag den 6. april kl. 10.00-11.00.

Ruten

Om løbet

Bemærk: Tidtagning med chip!

Christianshavnermilen er et hyggeligt motionsløb afviklet som et serieløb med 7 løb fra april til oktober – man kan deltage i hele serien og teste den månedlige form eller blot deltage i enkelte løb. Løbet er for hele familien – der er plads til alle, uanset niveau og alder. Løbet er Amager Atletik Clubs traditionsrige motionsløb – siden starten i 1993 er der afholdt hele 201 løb, og det er 30. sæson.

Løbet er for motionister på alle niveauer og alder – der er plads til alle. Rigtig mange udtrykker deres glæde over den hyggelige atmosfære der er omkring løbet og anvender løbet til at teste den månedlige form.

Hvornår: Altid mandage: 8. april - 6. maj - 3. juni - 1. juli - 5. august - 2. september - 7. oktober, kl. 18.30 (NB: kl. 17.30 i oktober).

Hvor: Start og mål ved Christmas Møllers Plads – ruten går gennem naturskønne omgivelser omkring Christianshavn, Volden, Holmen og Christiania.

Distance: 7,532 km – en gammel dansk mil.

Ruten: Etableringen af opera-parken betyder, at den sædvanlige rute forbi selve operaen ikke længere er tilgængelig, så ruten er justeret en smule (samme som 2023). Ruten kan ses her, men der er selvfølgelig vejvisere/skilte på ruten.

Tidtagning: BEMÆRK at tidstagning sker med chipsystem. Det betyder, at modsat tidligere skydes løbet i gang samtidig for såvel kvinder som mænd. Der opfordres dog til, at man ved løbsstart placerer sig efter forventet løbetid, så løbet afvikles så smidigt som muligt – der vil ved start være opsat markering efter forventet sluttid.

Startgebyr / tilmelding: Deltagelse i hele seriens 7 løb: DKK 510 (inkl. gebyr), deltagelse i enkelt løb DKK 110 (inkl. gebyr). Tilmelding på løbsdagen er også mulig fra kl. 17.00 (kom i god tid). Tilmelding kan ske HER. NB: klubbens egne medlemmer kan sende en mail til amageratletikclub@gmail.com.

For tilmelding af større grupper eller firmaer, så skriv til amageratletikclub@gmail.com for nærmere information.

Startnummer: Startnumre skal afhentes ved løbsstart (husk at møde i god tid). Løbere der er tilmeldt hele serien, skal benytte samme startnummer til alle løb. Ved mistet nummer kan nyt nummer købes i sekretariatet på dagen for DKK 25. Startnummeret skal sidde synligt på brystet under hele løbet.

De løbere, der har løbet 50+ løb, kan løbe med sølvnummer, mens de løbere, der har løbet 100+ løb, kan løbe med guldnummer. Sølv-/guldnummer kan tilvælges ved online tilmelding. Alternativt udleveres det ved henvendelse på løbsdagen.

Klasser, præmier og jubilæer: 7 klasser for M/K: -14 år, 15-29 år, 30-39 år, 40-49 år, 50-59 år, 60-69 år og 70+ år – der er præmie til de tre bedste i hver klasser efter sidste løb, hvor de bedste 4 løb tæller.

Lodtrækningspræmier ved alle løb.

Alle der har deltaget i 25-50-75-100-125 gange i løbet, modtager vin som gave – jubilæumsvin uddeles ved sidste løb i oktober.

Resultater: Resultater kan ses live på my.raceresult.com eller bliver opdateret her på siden efter hvert løb.

Ansvar: Færdselsloven er gældende, og man deltager på eget ansvar.

Andet: Bagage kan opbevares i telt opsat i start/målområdet. Der er frugt samt vand/saft efter hvert løb.